Tung dag

Vardag / Permalink / 1
Början av dagen gick jättebra men efter ett par timmar började min mage krånga. Jag kände verkligen hur allt inne i mig pressades uppåt, har känts som tarmarna, lungorna och allt legat i halsen på mig.. Antar det är för att bebis växer? Och min mage har varit gigantisk idag och stenhård! Så att gå runt, böja sig osv idag har faktiskt varit påfrestande.. Tur att jag snart har 1v semester:)
 
När jag sen skulle hem var bussen typ 15 min sen kom den farandes och jag har aldrig åkt med en busschaufför som kört så galet... Fick sitta och hålla i mig och de kändes som vi var med i något rallyrace, blev galet irriterad för ifall olyckan varit framme hade jag säkerligen inte levt? Känns mer som jag flugit ur rutan.. Jag kunde inte öppna munnen heller för jag mådde grymt illa så som han körde och när jag tillslut kom av bussen fick jag kasta mig in i buskarna:/
 
Har legat i soffan och tagit de lugnt sen jag kom hem iaf, känner mig bättre men är så himla trött. Förflyttade mig nyss till sängen och ska vila här en stund så jag orkar vara uppe lite mer senare ikväll.
 
 
 
Till top