tacksam

Tankar&Känslor / Permalink / 0
Ibland får jag såna där ryck och sätter mig vid datorn och kopplar in min gamla hårddisk med allt gammalt på. Mitt gamla liv nästan kan man säga för ALLT finns sparat där. För ett par år sedan när jag var på botten i mitt liv så levde jag genom min dator, mina texter, min musik, musiken, & vänskapen där.  Det var trots allt all smärta och alla tårar en jävligt fin tid nu när jag tänker tillbaka. Det var en enorm trygghet som alltid fanns där dag som natt, vart jag än var. Den tog mig uppåt, framåt och hjälpte mig att utvecklas och bli den jag är idag. 
 
Helt sjukt egentligen hur andra människors tankar och funderingar kan förändra en. Men samtidigt så vet jag ju att det är sant då jag själv hjälpt andra på exakt samma sätt. / Samzon, söder, änglalik, fonky fresh, anton&affe, jadde och lillen är några utav de som spelades varmt hos mig dagligen och gav mig inspiration och kraft.
 
När man hör någon låt idag så kommer alla minnen, alla känslor, tankar och det känns så overkligt. Attman levde det livet när jag idag lever i totala motsatsen. Blir varm i kroppen utav att läsa mina texter, berättelser och se hur jag sakta tagit mig genom allt och hamnat där jag är idag.
 
Nu känner jag mig okrossbar, stark, jag vet vem jag är och jag vet vad jag vill. Jag har inget dåligt framför mig längre, om en månad ska jag få en dotter och det om något gör livet så värdefullt det kan bli.  Även fast många år varit svåra och jobbiga så är jag glad att jag upplevt det. Jag vet hur smärta känns men nu vet jag också hur äkta glädje är. Jag vet vad som betyder något.
 
 
Jag är lycklig nu och önskar mig inget annat ♥
 
 
 
Till top