MÅNDAGSMYS

Vardag / Permalink / 0


Sitter och kollar tv och bara tar det lugnt, laddar batterierna. Har fått jobb inbokat 3 dagar i rad denna veckan, alltid något iallafall ellerhur! dock inte på stället jag brukar va, blir en utmaning men jag klarar det. Jag kan ju det jag gör! Blir säkert bra...

Ser ni de lila neonljuset bakom mig typ,det är en lampa med blommor typ.. föreställer ett körsbärsträd som lyser i lila/rosa som jag fick i present utav farmor och farfar! asfin:)

LÖRDAG KVÄLL

Vardag / Permalink / 1
Det var längesen jag hade en sån kul kväll med så mycket action.. och jag har nog fått magmuskler så mycket som jag skrattade! Det blev iallafall en födelsedag jag sent kommer glömma! Kan inte fatta att jag har fått så bra vänner! VILKEN TUR JAG HAR!

Vi var hemma hos mig först, lite fördrinkar och presentöppning, smink och kläder hit och dit. Sen drog vi ut och jag blev sjungen för på 3 ställen =) Blev bjuden på sjukt mycket drinkar och träffade massa nytt folk och många gamla goda vänner.

GLÖM OCH GÅ VIDARE

Tankar&Känslor / Permalink / 1
Har varit en lång dag och jag är dödstrött, ska bli skönt att sova. Är så lycklig och glad över att jag har så fina och underbara vänner, bästa farmorn o farfarn och övrig släkt jag har kontakt med. Tack för alla era hälsningar och presenter, det värmde! Man fyller ju faktiskt bara 20 en gång. Är dock ledsen/besviken/arg på en person. Någon man kan tänkas tro alltid ska finnas för en hela livet, inte i mitt fall. Min pappa kommer ju inte ens ihåg min födelsedag, eller så vill han bara inte säga grattis. I vilket fall så är det lika oförlåtligt. Jag vet att jag inte är en del av hans liv mer, och detta var bara ytterligare ett bevis. Men Jag kan skatta mig lycklig för det jag har, för det jag har kan ingen få bättre <3 Godnatt / nybliven 20åring
Till top