Privat eller privat?

/ Permalink / 0
Har tänkt på en sak... vad är egentligen privat? en del kanske tänker "du skriver ju om ditt liv och känslor på bloggen,så du har väl inget privatliv" men skriver jag om allt här? jag har inte uppdaterat speciellt mycket senaste året, och det är sååååååå mycket som ni inte vet. Och det finns saker personer vet om, men är det då rätt av dom och sprida vidare den infon, när jag inte ens gått ut med den själv? Tycker det är så himla tråkigt med folk som inte kan respektera ens privatliv och lever för gossip. Det finns ju inte ens en tanke på vad de kan bli för konsekvenser utav att folk vet saker jag själv inte berättat. Inte en tanke på att mina privata saker kanske jag vill berätta SJÄLV om jag ens vill berätta. Det är inte så att jag berättar för främmande människor, bekanta jag pratat med 2-3 gånger mina största hemligheter. Ja, ni fattar. Man blir ledsen. För att de man försöker glädjas åt själv är det bara andra som förstör. Tråkigt när människor visar sig vara någon annan än man trodde, men bra att man fick se personens rätta jag innan en ännu större skada skett.

Aldrig mer....

Vardag / Permalink / 0
Innan jag gick hem idag var jag förbi ica en snabbis och köpte hem lite saker tills ikväll.. så såg jag att de hade bland deras färdigmat som de lagat själv, typ ät idag specialpris.. Så jag köpte med mig en pasta me bacon & sås.. Hem och värmde den, satte mig i soffan och började käka... Den va helt okej, men ju mer jag åt desto mer avsky började jag få... tillslut kände jag hur de bara växte i munnen och de kändes långt ifrån okej........ Hällde på mera ketchup försökte äta ett par gafflar som jag tryckte in... spaghettin kändes så jävla äcklig och jag kände hur de höll på att komma upp ur halsen.. la ifrån mig maten och lutade mig bakåt i soffan och tänkte att de kanske skulle lugna ner sig, men absolut inte... Fick rusa upp, in i badrummet och rakt till toaletten... Urkkk hade sen spykalas i 5minuter och blev alldeles kallsvettig.
 
Var det något fel på maten? får man reaktion så snabbt?? Inte fräscht iaf.. blä. Kommer aldrig mer köpa sånt därifrån.

På gymmet

/ Permalink / 0
Nu är jag här igen efter låååångt uppehåll.Känns bra men orkar ju knappt något.. haha. Längtar efter att lägga mig i solariumet: )Till top