Spontan resa

Vardag / Permalink / 0

Bad Robin hänga med & kolla i affärer o shoppa lite idag men efter ett tag beslutade vi oss för att åka till Göteborg. Vi kollade soffor och sen åkte vi till Ikea och kikade soffor och möbler.. Blev inget handlat men nu har vi klarhet i våra soffval så vi måste bara bestämma oss nu vilken vi ska välja.

Haft en riktigt bra dag iaf men är väldigt trött nu. Imorgon kommer jag antagligen inte röra mig speciellt mycket ;)

Bananpannkaka

Vardag / Permalink / 0

Till frukost idag testade jag att göra bananpannkakor! Så himla smidigt! Allt som behövdes var en banan och 2ägg! Blev riktigt gott också och kändes bra med en nyttig frukost som ändå var väldigt mättande!

Nu hade jag tänkt göra mig iordning och se ifall älskling är redo att vakna. Idag vill jag nämligen shoppa lite. Det allra sista till bebis måste inhandlas och sen vore de kul att kolla efter lite saker till nya lägenheten:)

Ännu mera kärlek

Vardag / Permalink / 2

Jag ville och vill fortfarande ha ett par primeboots men den färgen och modellen jag vill ha finns typ ingenstans längre och sen är ju 3200kr väääääldigt mycket för ett par skor... Även fast de säkerligen är en bra investering. Men för ett par dagar sen så hittade jag ett par stövlar från Johnny bulls som va liknande (dragkedja baktill osv) och blev kär! Priset var inte lika saftigt så dom slog jag till på!:) har ännu inte fått hem dom och är liiiiiteee osäker på ifall jag valde fel storlek då de stod att de va stora i storleken. Men isf får man väl bara göra en retur!

Men va tycker ni? Snygga va? 😍
Dom finns i svarta och bruna. Jag valde svarta eftersom jag SKA få tag i ett par bruna prime sen ;)

Till top