träningen är igång

Vardag / Permalink / 1
Känns skitskönt att äntligen vara igång och träna.. Har velat de länge men inte haft motivation eller ork typ.. men nu jäklar! Ska försöka träna alla dagar kvar i veckan här nu så man får tillbaka lite kondition och blir lite starkare i kroppen! Känns sån skillnad att man orkar mycket mer när man tränat:)
 
Nu ska jag ta på mig kläder, sen gå ut på promenad med Hubbe:) Kolla mina snygga träningsskor föresten som jag fick av Robin <3 hihi. Perfekta och hur sköna som helst!!
 

29 januari

Vardag / Permalink / 0
Hej på er!
 
Ligger i sängen just nu och mina killar sover jämte mig <3 Är vaken eftersom jag håller på att tvätta lite saker, bland annat mina träningskläder. Har äntligen fått en spark i röven så jag börjat träna!! Känns himla skönt.. Nu väntar man bara på lite resultat också.
 
Annars då? som vanligt.. Jag jobbar och sliter, busar med Hubbe som växer varje dag. Han är min lilla bebis. Så söt är han på kvällarna då ska han alltid ligga mellan oss en stund uppe på kuddarna och mysa, sen lägger han sig oftast nere på mina ben/fötter. Antingen sover han där sen, eller så hoppar han ner och lägger sig jämte oss på golvet...
 
Nu måste jag ner och byta i maskinen, fårse om jag orkar uppdatera så mycke mer här just nu.. Men det kommer..

19.58

Vardag / Permalink / 2
Senaste dagarna har beståt av hubbe hubbe hubbe bubbe =) vår lilla piraja. När han är på bit och lek humör är han som en piraja, hugger med tänderna snabbare än man kan tro!  Dock lär han sig nog snart att det inte är lönt att hålla på så!
 
Köpte föresten en ny tv i förrgår=) Känns inte superstor, men lagom och perfekt=) Kan kolla 3D oså med :D sjukt fult att sitta med såna glasögon och glo bara haha.
 
Till top