JAG HAR ONT I FÖTTERNA!

Vardag / Permalink / 2
AJ! dom värker efter en lång dags jobb! puhh. dock gick tiden väldigt snabbt på jobbet, är förvånad över det! hade mest dubbelpass idag och gick med riktigt trevliga kvinnor! hehe:d Imon jobbar jag med och de är redan sent.. Måste göra något att äta, men är inte riktigt sugen..

Kollade i brevlådan med, såg att jag fått studentfotona! skoj! jag orkar tyvärr inte ta några bilder eller lägga upp något.. Är grymt seg. Imon jobbar jag tills 4 MEN jag lovar, och jag tänker inte gå utanför min dörr innan jag uppdaterat med ett inlägg innan jag drar ner på stan..

Imon är det torsdagskväll och Erik grönwall (orka) står på scen.. Massa folk på stan och kul att träffa massa kompisar, dessutom spelar en kompis band också lite innan Erik G.. Så det ska bli skoj att se! Lovar som sagt att uppdatera med outfit och grejjer innan det, Men nu blir det sängen!

Sov så gott sötnosar! PUSS

JAG FÅR SKYNDA MIG!

Vardag / Permalink / 4
Har knappt något batteri på datorn och har ingen laddare med mig så den kommer dö snart, ska skynda mig och skriva lite här så min uppdatering blir bättre! Idag är jag äntligen ledig, känns himla skönt att vila lite! Och så är det ju perfekt väder ute, så hoppas på att kunna skaffa mig en liten bränna.

Jag ska försöka svara på lite frågor nu med ang det jag skrev för några dagar sen. Har fått jätte många fina kommentarer och är så glad att ni skriver, och att ni vågar öppna er!


Ida skrev och berättade om Alkolism i familjen, jag har aldrig upplevt något med det! Men att inte våga säga ifrån och själva känslan har vi båda. Att vara 14 och vilja sticka hemmifrån, men inte ha någonstans att ta vägen är så otroligt jobbigt... Man är ju fortfarande barn, man går i skolan, vart ska man ta vägen? Det jag kan säga till dig / er som är med om detta är att det finns 3 alternativ.

1. Finns det någon släkting ni litar på? som ni kan prata med? och som kan stå upp för er? Ex, jag har min farmor, hon tvekade inte en sekund på allt jag berättade, och hon har funnits där och hjälpt mig hela tiden sen jag stack.

2. Kontakta soc. Vet inte riktigt hur de där går till, men med alkohol i hemmet är det inget lämpligt boende.

3. Stå ut. Det låter som helvetet, men det var var jag gjorde. Jag väntade på att kunna dra utan några bekymmer. 18 år gammal är man myndig och får lov till de mesta, dem kunde aldrig hindra mig från att dra därifrån.Jag är inte världens bästa rådgivare, men det jag skrev är dem alternativ jag hade och välja mellan också. När jag kommit hem idag? eller imon? så ska jag skriva och berätta lite mer om hur jag egentligen levde och mådde..

Ta hand om er!<3

ÅH NI ÄR SÅ FINA!

Vardag / Permalink / 1
Jag jobbar för fullt och kommer hem helt slut, och så läser jag era kommentarer till inlägget från i förrgår? och det enda jag tänker är bara att ni är så fina!! underbara läsare jag har, (och även ni andra som bara råkat kika in också!) så himla glad jag blir!

Skulle jobbat imon, MEN fick byta med en så imon är jag ledig! SÅ HIMLA SKÖNT! Ska till min man nu <3 vi ska handla något gott och ha myskväll. Det behöver jag! Lovar att skriva snart <3
Till top