SHOPPAT

Vardag / Permalink / 0
Orkade inte ta bra kort eller ens ha med allt men här är några mobilbilder på de jag fick med mig hem. Två par skor (älskar dom skorna och nu när båda färgerna fanns i min stl så passade jag på) Annars är dom typ alltid slutsålda när ja vill köpa dom. En väst från Gina, den va asbillig så tänkte why not. Söta trosor och 2 koftor. Sen köpte jag lite smink och hårfärger också.. men ena hårfärgen har jag redan förbrukat, blev massa blonda slingor och fixade lite utväxt osv.SVAR PÅ TAL

Vardag / Permalink / 1
Har fått ett par frågor senaste tiden så tänkte att jag passar väl på att svara på dom här nu i ett inlägg!- hejsan sötnos! jag undrar hur du lärde dig att rappa, har alltid velat kunna de;)
svar: Jag kan inte riktigt svara på den frågan. Det viktigaste är ditt flow tycker jag. Har du ingen taktkänsla eller flow så funkar det inte. Lyssna på andra mer "kända" som rappar och lär dig deras låtar och häng med. På så sätt övar du in takten, sen när du skriver din egen låt har du en känsla av hur det ska va iaf. Lycka till :)


- Hej. hur gör man om man vill få tag på dig via mail?
svar: Maila till issamusic@live.se , eller lämna mail/blogadress så svarar jag :)


- Kommer du göra några mer låtar snart? ;)
svar: Har gjort en helt ny skiva! ni kommer snart få höra.- När han blir större kommer han vara en utekatt eller innekatt då?
svar: Han är och kommer förbli innekatt :)


- Hur gammal var du när bu började sjunga & he utt låtara på youtube ? :)
svar: Jag var 14 - 15 nånting då!


Hur får du upp ditt hår i en sån fin toffs ? :o
- Jag sätter alltid bara upp den helt vanligt, gör inget speciellt alls! haha


hej Issa har du msn?
svar: Ja, issamusic@live.se!

CAMBILDER

Vardag / Permalink / 1
Okej, ska försöka dra hela min historia här kort. Ja jag skulle tatuera mig idag, MEN jag har tappat bort passet och de var krångel och grejjer så det blev inget. Har varit sur för detta 2 dagar nu men får skjuta upp de 1 månad bara. Så hinner jag fixa legg och grejjer tills dess.

Har gosat med Tiger idag istället, imorgon börjar mitt vik på hemtjänsten och hm vad mer ska jag säga? Har shoppat och slingat håret idag, blondt. Visar shoppingen senare!


Min tröja kommer från Thailand och det silvriga naglacket är depend som jag köpte idag!Till top