Nacka forum

/ Permalink / 0

Idag har vi varit och shoppat på Nacka forum. Hittade 2 fina tröjor/tunikor och 2par leggings/byxor på H&M och ZARA:) riktigt nöjd! Nu sitter vi och väntar på mat hos R's morfar. Blir gott med lassange och vitlöksbröd=)

Sthlm

/ Permalink / 0

Vi kom hit i onsdagsnatt.. Har sedan dess hunnit med massa fika.. Typ idag var vi på Carin Da Silvas hundcafe me massa hundar.. (så sött!) åt en asgo blåbärspaj:) har även fått hämtat ut produkter på makeupstore för 500kr =) sen har vi varit på den allra sista matchen på Råsunda då AIK mötte Napoli. Tyvärr förlora dom men det var ju bara för att domaren var helt inkompetent till att döma och var för feg för att våga ge italienarna varningar och endast gav så kallade "kompensations-frisparkar" då och då till AIK. Efter matchen blev folket galna och alla fans började röja sönder arenan. Eftersom stället ska rivas var det bara fritt fram lixsom..

Inte tagit speciellt mycket bilder. Ska börja med det imorgon;) då ska vi föresten till Nacka forum och shoppa, b Ikea? På kvällen sen kanske det blir bio. Fårse. Vi Hörs när vi hörs:) puss

vår garderob :)

Vardag / Permalink / 0
 
 
Blev riktigt nöjd faktiskt!! även fast vi inte sett att det var "rosor" på ena sidan.. men äsh skitsamma. Så himla skönt att ha det klart, att få in alla kläder och slippa alla kassar med kläder överallt. Nu kan man äntligen få lite ordning här. Hihi ska visa mer snygga bilder på min sida sen när allt är klart, ska in med lampor och grejjer också;)
Till top