OMG..

Vardag / Permalink / 0

Låten, rösten, musiken. Jag fick rysningar! Det var verkligen rätt som gick vidare i dagens kval i Idol! Synd att Olle inte kom med, men jag tror han blir ett wildcard utav juryn, eller vad tror ni? Har ni någon favorit?

 

JAG KÄNNER PÅ MIG

Vardag / Permalink / 2
Att jag kommer dö utav träningsvärk imon så mycket som jag tränat och hållt på idag. Min kropp skriker efter massage och jag känner mig helt stel. HJÄLP! Ska ta ett bad imorgon men det får bli när jag kommer hem. Ska på möte kl 10.00 nämligen.. Så måste upp tidigt.

Men de gör inget, var jätte trött imorses när jag gick upp och nu ligger jag och gäspar. Har nog inte gjort såhär mycket på länge, ni vet mina dagar är ju inte alltid så jätte aktiva ^^.

En bild sen studenten, det var en bra dag trots allt. Saknar min Cissi väldigt mycket. Tack för att du räddade mitt sista år och kom in i mitt liv. Vad skulle man göra utan dig? delat många skratt och minnen. En vän som betyder!


NY DESIGN!! SER NI DEN INTE? TRYCK F5!

Vardag / Permalink / 14
Som ni märker när ni kommer in här så har jag ny design och header! dessutom en liten inforuta i menyn och grejjer. MYCKET bättre än innan va? Jag är jätte nöjd! Vad tycker ni, HISS/DISS?

Det är en jätte söt tjej vid namn Annie som hjälpt mig med detta! Urgullig och jätte duktig! OCH SNABB! hon gjorde hela min design på bara nån timme.

är ni sugna på ny design så kontakta henne, ni blir verkligen inte besvikna! :)

klicka här för att komma till hennes blogg!
Till top