Avslut

Graviditeten / Permalink / 4

Först vill jag bara säga tack till alla er som kommenterat så fina saker och som följt mig under hela tiden som jag bloggat, sedan vill jag berätta att jag nu slutar blogga!

Jag har ju inte varit så aktiv de senaste men tanken har varit att börja om som en nystart i samband med graviditeten. Jag har klurat och funderat länge men kom nu fram till att jag vill faktiskt inte dela med mig av allt längre. Det finns människor i världen som vill skada andra och som glädjs åt att försöka förstöra andras lycka & jag har verken lust eller tid att lägga någon som helst fokus på sånt. Jag vill alltså inte dela min lycka med de som inte förtjänar det. Vi har fått en underbar dotter som vi är överlyckliga över, nu vill vi bara vara en familj.

Bloggen kommer alltid finnas kvar då den för mig innehåller många minnen, men det kommer inte bli någon mer uppdatering. Så detta är slutet på bloggen men början på något annat:)


Tack för alla dessa år <3
Ta hand om er!
Kram / I

Vår lilla tjej

Graviditeten / Permalink / 15

Föddes idag 9/9 kl 08.24! Nästan 1 månad tidigare än beräknat. Kommer berätta mer allt eftersom här när jag har ork och tid. Nu vill vi bara gosa med vårt mirakel.

Svar på kommentar

Graviditeten / Permalink / 2

Fick en fråga om jag inte kunde berätta lite mer om lekarna vi hade igår på babyshowern. Vi hade först ett papper där alla skulle fylla i och gissa födelsedatum, vikt, längd & när bebis kommer krya, gå osv för första gången. Sedan skulle alla gissa på magens omkrets... Det var INTE lätt må jag säga... Jag gissade på 85cm (trodde jag var mindre än jag var...) men Cammo däremot gissade på hela 187cm!! Hahaha... Magen var 105cm så det var ju lite skillnad;)

Sedan hade vi barnmatsprovning. Ett antal barnmatsburkar både mat&efterätter skulle vi smaka och betygsätta sen satt vi och diskuterade de.. När man kollar på våra betygpapper såhär i efterhand är Sofias roligast då hon inte var speciellt förtjust i maten;) en del rätter påminde enligt henne bara om kattmat ^^

Nappflaskrace: där tävlade mot varandra två & två vem som snabbast kunde dricka upp flaskan med vatten.. Jag kom sist då jag bara fick ur hälften, var helt öm i kinderna efteråt och varm av att man suttit och garvat för att det såg grymt roligt ut!

Sätta nappen i bebisen gick till på samma sätt som att sätta knorren på grisen.. Vi hade ögonbindel och fick snurra runt, sen hade vi alla varsin napp utklippt som skulle sättas i bebisens mun (hade en bild på en bebis utskriven)

Sen hade vi babybingo, precis som vanligt bingo med spelbricka fast istället för siffror hade vi ord ex "milf, barnspya, blöjor och hängbröst" vi körde även namnlek då vi på en minut skulle komma på så många namn på I & R som möjligt.

Kanske glömde något nu? Men förutom allt detta satt vi och diskuterade allt möjligt, hade det supermysigt och så fick jag en söt tavla (som jag tyvärr inte kan visa er ännu;)

Så alla ni som planerar babyshower, här har ni nu lite tips på roliga saker man kan göra:)

Min mage igår =)

Till top