Långt inlägg

Resor / Permalink / 0
Här kommer allt som hänt senaste tiden sammanfattat.. Internetet är sämre här än på andra ställen men de är för att vi bor ute i en bungalow. De är mitt i Ao Nang men dom har byggt upp ett tropiskt paradis runt en massa bungalows och poolområde.. på kvällarna tänds massa lampor och ljusslingor, så sjukt fint!! dom har en liten bäck med fiskar och sköldpaddor i och sen springer de runt små kattungar. Jätte mysigt och ägarna är svenskar och hur snälla som helst, här trivs vi verkligen:) På båten från phiphi gir träffade vi ett svenskt par som rekommenderade stället så det var så vi hamnade här. Sen igår var vi ute och åt tillsammans och kollade lite på "stan" kul att lära känna andra och skönt att prata lite svenska igen!

Idag när vi vakna tog vi longtailbåt till railey beach.. gick omkring och kollade sen gick vi genom höga klippor/grottor där söta apor fanns tills vi kom till Phra Nang Beach.. Så fint där!!! Solat och badat hela dagen och käkat godaste lunchen på stranden.. Nu är vi tillbaka vid hotellet och ska iväg och handla lite kläder.. vi hade ju knappt med oss något och de vi hade är så äckligt och smutsigt så vi ska lämna in de på tvätt.. sålänge får vi köpa något nytt att ha på oss:)alla bilder kommer sen... Internet segar nu. Men här är utsidan på vår fina bungalow.

uppdate imon

Resor / Permalink / 0
Åh så bra vi fått det!! Vi kom fram som vi skulle men uppdaterar allt imorgon när vi vaknat.. då ska ni fåse bilder från vårt lilla paradis: )

Anna's

Resor / Permalink / 0
Vi missade morgonbåten... eller ja vi trodde inte de gick någon men de gjorde de tydligen så nu är vi kvar på phiphi till 15.30 då nästa båt går... jobbigt med ryggsäcken i värmen och inget man direkt kan göra då vi checkade ut vid 11. Men vi satte oss på restaurangen Anna's som vi åt på första kvällen här och har ätit American pancakes och baguett. För att lyxa till de lite har jag nu även beställt en banana split (måste ju lyxa till de lite;) Så kanske vi fördriver lite tid också..Till top