JAG HAR EN CYKEL!

Vardag / Permalink / 0
Fasen vad smidigt det är nu alltså!! behöver inte hålla några jäkla busstider.. inte heller stå och vänta på bussen.. Utan de är bara att hoppa på cykeln och rulla iväg. Ner till stan tar knappt 5 min (nerförsbacke hela vägen!) Så nu behöver jag typ inte köpa busskort mer? haha, ska försöka skita i de denna månaden iallafall.
 
Kanske snart får rulla ner till stan för att fixa lite med mina biljetter.. ska ringa först och höra med dom. Sen idag blir det att ta det lugnt, verkar vara rätt okej väder ute så kanske sätter mig i solen en stund med en bra bok!:)
 

NYTT I GARDEROBEN

Vardag / Permalink / 4
Har haft folk här idag som köpt massa kläder som jag rensat ut.. Sen fick jag sms om att hämta min megabeställning ifrån H&M. Beställde ju typ 27plagg förra veckan... haha så idag kom typ 20 av dom. Var väldigt bra beställning då jag kommer behålla allt utom 3 plagg som får åka tillbaka. Gjorde ett riktigt fynd genom att shoppa på deras rea.ALLT totalt går på ca 850kr!
 
Ska försöka inte shoppa mer nu förens turkiet.. Då kan man ju fynda lite också... Lär väl inte hinna shoppa ändå föresten, iomed att jag kommer jobba nästan varje dag framöver.
 
Till top