Ängelholm

/ Permalink / 2

Hey! Är i Ängelholm nu med jobbet.. Jobbat hela dagen idag, men slutade 19.00 så ändå hunnit vila lite och träna! Har fortfarande m*nsvärk och jag HATAR det! Usch.. Bättre nu iaf än igår.. Låg i sängen hela dagen och orkade knappt röra mig.. Idag kunde jag göra allt jag skulle fastän smärtan fanns där. Hoppas det är borta imorgon!

Bilder funkar inte med bloggappen så de får ni vara utan. Imorgon jobbar jag 08-17 sen ledig kvällen och måndag jobbar jag 08-13.30 typ sen åker jag hem.

Knappt ens kommit hit förens jag längtar hem... Men jag har en sååå spännande nyhet att berätta för er! Om ett par dagar får ni veta!

Nej nu måste jag sova.. Är dödstrött! Puss och godnatt

#aj..

Vardag / Permalink / 1
Har legat och jämrat mig i flera timmar nu typ och haft världens äckligaste m*nsvärk... HATAR DET! fyfan för att vara tjej såna tider... smärtstillande hjälper typ inte längre.. och jag satt i duschen och spolade varmt vatten, lagt på jättevarma vetekuddar på magen och ryggen, testat alla möjliga ställningar för att det onda ska gå över.. nu äntligen kan jag ligga vanligt utan att det känns som jag ska dö.. *peppa peppa*
 
Tack o lov inträffade detta på min lediga dag. (tur i oturen dock) ville ju iväg och köpa mig en tavla och lite smått.. men bättre att vila. Kanske blir bättre under dagen, då kan jag ju åka och köpa de i eftermiddag. Imorgon åker jag på jobbresa igen tills på måndag.. Så då måste jag vara pigg. Ska jobba hela dagarna nu i helgen och de hade ju verkligen inte funkat om jag hade haft ont..
 
Igår tränade jag dessutom situps.. typ 40 stycken gjorde jag... så jag har ju träningsvärk i magen idag också.. kombinationen träningsvärk och m*nsvärk är INGET jag rekomenderar.. pga smärtan kan jag knappt böja mig framåt eller om jag satt mig ner är det svårt att resa sig upp, känner mig totalt maktlös.
 
Tur att jag handlade och fixade saker lite igår innan jobbet.. nu ska jag försöka sova en liten stund och hoppas på att vakna upp och må mycket mycket bättre!
 
Jag igår
 

#vilket jäkla fynd!

Vardag / Permalink / 0
Var nere en snabbis i knalle idag och mötte upp Sofia. Kikade runt lite i affärerna och inne på gina höll jag på att tappa andan. Har inte redigt lagt märke till dessa skor innan.. tyckte inte dom var så jättesnygga.. men så visade S dom och när jag såg dom på närmre håll blev jag käääär. Jag ÄLSKAR glitter osv så undersidan på skorna var SÅ SNYGG och klacken.. Blev genast nyfiken på priset, har vetat att dom legat på runt eller över 500kr innan men nu var dom på rea, I MIN STORLEK och för endast 99KR!!
 
Det var ödet att jag skulle ha dom, kunde bara inte lämna dom.. så nu är dom hos mig =) love
 
Till top