Efter 1 år flyttar vi igen

Vardag / Permalink / 0

Yes! Vi har på utflyttningsdagen bott exakt 1 år i drömlägenheten men nu är det dags att lämna. Vi har fått en helt ny trea så det nya blir inte fy skam!!! Jag ser faktiskt fram emot det samtidigt som denna lägenheten har varit underbar:) de känns lite i hjärtat att lämna en sån här guldklimp, vi hade verkligen tur som fick den och ifall livet vore som förr hade vi ju såklart inte flyttat men nu är det andra prioriteringar och annat tänk.

Så nu när jag är ledig har jag denna tid till att gå omkring här hemma och packa flyttlådor, planera och fixa samtidigt som vi spänt väntar på bebis. Det roliga är att flytten och bebis infaller (om bebis kommer på bf dagen) exakt samtidigt.... Snacka om att de kan bli kaos! Men vi går alltid in med inställningen att allt löser sig!! Förra flytten tog inte ens 2,5 timme och då var vi 3 personer. Då lastade vi in alla lådor och möbler i släp, körde och lastade allt in i nya lägenheten (3 trappor upp) så det tar ju inte speciellt lång tid! Allt går om man vill :)

Jag är supernöjd iallafall och vill att det ska bli slutet på sep/okt NU!! Detta kommer bli så bra!

En liten del av vårt blivande v-rum. Som ni kanske ser så är det förtillfället en byggarbetsplats, golv ska läggas och massa annat ska fixas. Jag fullkomligt ÄLSKAR att vi blir de första att bo där, att allt är helt nytt som ingen rört innan. Så fräscht =)

Älskade ledighet

Vardag / Permalink / 1

Jag är nu inne på min andra dag som ledig.. Det känns fortfarande som att jag snart ska tillbaka till jobbet igen, har nog inte riktigt smält att de är slut på riktigt nu för en väldigt lång tid! Jag går på havandeskapspenning nu fram tills liten kommer, därefter mammaledighet ca 1 år.. Vet inte exakt hur de blir med dagarna men vill såklart vara hemma så mycket som möjligt!

Annars är läget strålande! Vi har såna goda nyheter & jag längtar efter hösten mer än någonsin. Tänk vilken tur man har ibland =) Ska ta mig upp ur sängen nu och äta en underbar frukost, min man är ledig idag också så vi fårse vad vi hittar på för skoj=) hörs senare!

Magen växer varje dag men alla jag träffar på tycker den är så liten och söt! Undra hur mycket större den blir? Många säger att dom inte tror den blir mycket större?? Det är 8v kvar till bf så vi fårse hur det utvecklar sig.

Mina fina vänner <3

Vardag / Permalink / 2

Hela kvällen har spenderats med mina fina vänner på en solig balkong:) pratat om allt möjligt, skrattat och haft det så himla mysigt! Ätit jordgubbar me choklad och päronsplitt (min favorit just nu) lyssnat på bra musik och ja, en toppenkväll helt enkelt!

Nu är jag nyss hemkommen och har precis lagt mig. Dags att sova och ladda inför morgondagen!

Till top