My birthday

Vardag / Permalink / 7
Idag fyller jag åååååååååååår. 21år nu, gammal tjej! haha.. Har lite saker planerade idag med fina Sara =) Blir mysigt.. sen ska jag handla lite och fixa och ikväll ska jag och Robin ha myspys här hemma.. Blir en bra födelsedag. Vill umgås med nära&kära bara:)
 
Detta är konstigt nog första gången jag känner mig äldre också.. hmm de blir väl så när man börjar närma sig denna åldern;) Kommer mobilblogga så gott de går från stan under dagen.
 
Nu ska jag köra ett träningspass! puss
 

såhär blev det

Vardag / Permalink / 3
Jag köpte ju ett fult billigt bord+stolar förra veckan.. sen i fredag inhandlades de lite grejjer för att slipa bordet och måla om allting.. Nu är det äntligen klart och jag är jättenöjd! trodde inte jag kunde måla det så bra.. haha det är lixsom första gången jag gör något sånhär, var nästan bered på att jag kanske skulle fått slänga ut bordet för att det skulle bli så misslyckat.. Men icke.
 
Det blev grymt bra och jag sparade ganska mycket pengar på att köpa och renovera istället för att köpa som nu för flera tusenlappar..
 

har jobbat natt!

Vardag / Permalink / 1
Hej!

Inatt jobbade jag natt.. för första gången!! detta är inget jag ska börja med, utan var endast ett "prova på" för att se om jag i framtiden om det behövs skulle kunna tänka mig att hoppa in. Har ju varit sjukt osäker på ifall jag klarar jobba natt, detta är vaken natt och man gör inte speciellt mycket mer än att sitta där 11timmar.. så har varit osäker och rädd för att jag ska somna.
 
 
Men det har gått jättebra, somnade inte=) visserligen så drack jag 2 energidrycker och så fort jag blev lite trött sysselsatte jag mig med saker.. Jag är inte trött ännu.. lär säkert bli i efm men får lägga mig tidigt idag. Är ganska passande ändå eftersom det är min stora dag imon, kan ni gissa vad som händer?;)
 
Till top