OGILLAR.

Vardag / Permalink / 1
När folk hör av sig bara för att dem vill något. Kan man inte höra av sig ändå? usch.

Nu ska vi kolla film här hela kvällen! myspysssss. <3

VET NI?

Vardag / Permalink / 1
Jag har kommit till instinkt om vad jag verkligen vill med vissa saker. Är trött på falska människor. Vet att vissa personer är så falska ända ut i fingerspetsen, å de är synd för dem, men bra för mig. Jag orkar inte lägga tid på dem mer, de känns bara så onödigt. Det som en gång kändes så bra, finns inte kvar längre. Man går vidare helt enkelt.

Gud, kändes skönt att skriva de där, har massa kul att se fram emot nu med! det gör mig peppad!- LEDIG hela helgen! inget jobb förens på måndag eftermiddag igen
(gillar mitt jobb, men skönt att vara ledig när man jobbat 1 vecka i rad)


- Min sötnos Lejla kommer och bor hos mig snart, om planen fortfarande är som den ska. OM Anna inte har något för sig så kommer hon med. Längtar så mycket efter mina tjejer!! <3


- Utgång med jobbet! alla sommarvikarier ska dra ihop en brakkväll!
hoppas man kan något utav datumen bara, och att de blir av!


- BLOGAWARDS, mingla, goodiebags och allt annat smått å gott! längtar!


- Min födelsedag! när man tänker efter så är 3 månader inte sååååå länge haha:)

DÅLIGT BLOGGHUMÖR.

Vardag / Permalink / 2
Har verkligen inte orkat. Har suttit och stirrat på bloggen i flera minuter om dagen men sen varje gång stängt ner den utan att skriva något. Kände lixsom inte att jag hade något inom mig.. Men nu ska det bli bättre! Har fixat så de funkar från min mobil nu att blogga, men bilder krånglar fortfarande och de är ju bilder som är det roliga att blogga med mobilen... annars är det ju tråkigt, så ska försöka ordna det med.

Annars har jag bara jobbat, hela dagarna.. har 3 dagar kvar tills jag är ledig i helgen och då ska vi resa iväg! Berättar mer senare i veckan. Hmm vad har jag mer gjort? typ inget.. jobbat,sovit,jobbat,sovit. Ätit! hah.

Imon ska jag börja uppdatera efter jobbet igen! så vi hörs då! <3
tack alla som stannar och läser! ni är bäst okej!:)

Ni som frågar om låten, luuugn. Den kommer.

Till top