lite av det nya

Vardag / Permalink / 1
Här är lite pics på några utav dom nya plaggen som får trängas i min garderob. Ska rensa och städa den ordentligt imorgon och försöka ha lite ordning.. Innan la jag de lite mer "årstidsmässigt" typ nu till sommaren la jag undan allt de varmare längst ner i lådorna och längst in på hyllan, men tack vare vädret som inte varit speciellt varmt så har jag ju varit tvungen att riva ner allt och stöka ner så nu ser det ut som ett bombnedslag (igen) Är mer vanligt att de är kläder överallt än att de faktiskt är ordning och reda.
 
Shorts- 99kr, 3bikinidelar: 50kr, alla linnen 29kr st

Svar på tal: Mitt hår

Vardag / Permalink / 0
Hej Issa! Jag tycker du har jättefint hår, kan inte du berätta om hur du gör för att hålla ditt hår så fint (hur ofta du tvättar det, vad du använder för schampoo osv) och hur gör du när du stylar ditt hår på morgonen? Måste bara säga att jag är avundsjuk på ditt hår, så himla fint :D
 
Först och främst, TACK! så glad man blir.. Dock tycker jag att mitt hår är ett enda stor trassel just nu.. Har lixsom ingen frisyr på det, men försöker så gott de går. Nu när jag jobbar så mycket har jag de till mestadel bara uppsatt, men när jag ska iväg på annat så brukar jag väl mest locka det lite grann. Använder olika schampon hela tiden, jag brukar alltid lukta på dom innan jag köper, så köper mest de som luktar gott;) Detta är de som jag använder mellan just nu och som faktiskt är mina favoriter (+ den oranga gliss)
 

huvudet är tungt

Vardag / Permalink / 0
Idag är man hemma från jobb.. blir bara att ligga i soffan och vila upp sig. Måste samla kraft inför helgens pass. Så det är bara att vila vila vila. Om jag orkar senare så ska jag försöka fixa lite här hemma.. Typ försöka göra de lite mer trivsamt oså. Börja planera inför renoveringen i köket. Är så trött på att de ska vara så fult så nu får jag ta tag i detta. Ska ringa hyresvärden om att byta ut golven.. sen fixar vi köket. Då blir de ju lite bättre iaf. Det jag stör mig mest på är sov/vardagsrummet.. Vill ju ha ett separat sovrum!! men finns ju ingen 2a i den här staden som jag vill ha.. Alltid är det något som är fel, eller så har jag ingen chans att få den. Men sånt är livet, får försöka göra de bästa av det istället så därför ska köket fixas! Får kika lite på tapeter.. vet ungefär hur jag vill ha det.
 
 
Till top