23.11

Vardag / Permalink / 15
Har precis tvättat av mig, smört in mig, borstat tänderna och tagit på mig en skön "pyjamas" nu är jag taggad inför att krypa ner i sängen och släcka lampan och sova! Upp tidigt imorgon IGEN som gäller. Jag är duktig!

btw, inga problem med min kisse. Han är sitt vanliga jag igen om inte värre..
han var nog bara lite trött inan.


UNVIK SPINDELBENSFRANSAR

Vardag / Permalink / 13


Applicera alltid kajal före mascara! Annars kan din hand komma emot dina fransar och göra att de kletar ihop sig som spindelben. Ögonskugga ska också på före mascara. Mascaran sist så får du snyggaste fransarna!

MIN TATUERING DEL2

Vardag / Permalink / 40
La upp en bild på min tatuering innan idag och fick typ tusen kommentarer ifall det gjorde ont att göra den där vid örat, och istället för att svara en och en så gör jag ett inlägg om det istället.

Detta var min första tatuering jag skulle göra och jag var asnervös, och samtidigt väldigt peppad för det var något jag tänkt på och velat göra flera år så jag var verkligen säker på min grej. Jag la mig där i stolen och vinklade huvudet, killen som tatuerade mig var och klistrade på mönstret och grejjade och jag var nervös att det skulle göra skitont. Hade med mig Sofia som stöd och hon satt och höll min hand för jag trodde jag behövde hålla i något för att "lindra smärtan", efter en stund undrade jag ifall han inte skulle börja snart... då hade han redan hunnit halvägs

Det kändes lite när mina stjärnor fylldes i, men det var knappast smärta, jag blev mer nerös och rädd istället utav ljudet ifrån tatueringsmaskinen! Min tatuering var klar på 15min tror jag och jag blev supernöjd.

Har en ny tatuering på gång som jag planerar fixa nu till våren ett år efter min första.. Tror säkert det finns tatueringar som gör asont på vissa ställen, men bakom örat på mig var det ingen fara alls! (Jag är dessutom en ganska känslig person)

Den här bilden togs precis när jag var klar
Till top